Nu am sa citez lucruri de pe wiki sau alte persoane de pe yt, dar iata, viziunea mea despre Multivers.

Timpul Universului.


Consider ca nu cunoastem timpul Universului, deci secventele din Univers nu avem de unde sa stim daca dureaza secunde, ms, ore etc. asadar voi inlocui timpul cu “moment”. Poate un moment pentru Univers inseamna o intreaga existenta. Daca timpul este o iluzie, putem afirma faptul ca Universul este o secventa din Multivers, definita printr-un interval de timp necunoscut.

Despre Multivers (parere personala):


Iata cum vad eu Multiversul: consider ca Multiversul nu este altceva decat trecutul, prezentul si viitorul. Cine calatoreste intr-un Multivers paralel, practic calatoreste in timp (viitor sau trecut).

Consider ca orice decizie ai fi luat in trecut este identica cu deciziile din Multivers. Nu cred ca poti pacali cursul timpului.

De exemplu: daca tu decizi spontan sa faci ceva si crezi ca prin asta ai schimbat viitorul, eu cred ca aceea decizie ai fi  luat-o oricum.

Calatoria prin Multivers (timp)

O mare problema o constituie calatoria intre Universurile paralele (Multivers). Aici intr-adevar, daca schimbi ceva in trecut deschizi un nou sir de Multivers – o noua linie (de fapt prin simpla ta prezenta in Multiversul respectiv), ca o radacina care se indeparteaza de la sirul initial. Nu ca decizia ta n-ar fi normala, dar din moment ce ai schimbat cursul istoriei prin calatoria in timp, se deschide un nou Multivers cu consecintele faptelor si deciziilor tale, iar Multiversul paralel din care provi nu se va schimba, va avea acelas viitor.

Consider ca Multiversul este nimic altceva, decat momente din trecut si din viitor. Ori de cate ori incerci sa faci ceva aleatoriu, acelasi lucru l-ai face oricum. Multiversul poate fi “dereglat” (calatorind in timp), doar prin schimbul de informatii dintr-un Multivers paralel care e cu cateva minute, ore, zile etc. in trecut (sau viitor), pentru ca astfel daca stii lucruri din trecut si vrei sa le aduci in viitor (prezent), practic deschizi o noua insiruire de momente in Multivers care nu vor afecta Multiversul initial.

Este doar o idee. Multumesc ca ati citit!

universuri paralele

Daca site-ul va este ultil, de acum puteti dona pentru intretinerea acestuia.


Invata Germana ABC
Instaleaza aplicatia
Invata Germana ABC offline
Click pe imagine
pret: 3 euro
Invata Germana ABC