Dictionar Roman – German

Utilizati translatorul roman - german, german - roman pentru a traduce cuvinte si expresii. Aveti posibilitatea de a asculta pronuntarea cuvintelor sau a propozitiilor traduse. Mergi direct la sfarsitul articolului pentru a accesa translatorul sau continua sa citesti intreaga postare.

Traduceti pentru inceput cuvinte uzuale sau expresii simple cum ar fi unele saluturi: buna dimineata = guten Morgen, buna ziua = guten Tag, noapte buna = gute Nacht, la revedere = aufwiedersehen, pe curand = bis bald etc.

Alte exemple pot cuprinde cuvinte simple din categoriile: membrii familiei (mama, tata, sora, frate, bunic etc.), tacamuri (lingura, furculita, cutit, lingurita etc.), culori (rosu, verde, galben, albastru etc.), denumirile animalelor (pisica, vulpe, caprioara, caine etc.), denumirile cladirilor (scoala, spital, magazin, biblioteca, gara, aeroport etc.) - toate aceastea le veti gasi, de altfel, si in cadrul categoriei Incepatori de pe acest site.

Descarcati gratuit dictionarul Roman-German cu suport audio, pronuntie. Acest dictionar este pus la dispozitia dumneavoastra de catre site-ul "Invata Germana ABC" si poate fi instalat pe orice dispozitiv Android (smartphone sau tableta). Descarcati "Dictionar Roman-German Audio" de aici sau facand click pe imagine:

dictionar roman german, dictionar german roman

Puteti cauta dupa adjective: mic, mare, frumos, urat, tare, moale, rapid, incet etc. Despre adjective puteti afla mai multe in cadrul sectiunilor Gramatica sau Articole utile (aici veti gasi si o lista cu antonime si o lectie speciala care priveste gradele de comparatie ale adjectivelor - exemplu pentru adjectivul "mare": mare, mai mare, cel mai mare etc.)

Cautati dupa verbele de baza: a merge, a cauta, a lucra, a bea, a manca, a vorbi, a intreba, a spune etc. Mai multe despre conjugarea verbelor si o lista completa a celor mai uzuale verbe din cadrul limbii germane gasiti la sectiunea Gramatica (conjugarea verbelor la toate timpurile - prezent, trecut, viitor; verbele modale - conjugari, exemple, traduceri, aplicatii); verbe cu dativul, verbe cu acuzativul etc.

Accesati translatorul, facand click pe linkul de mai jos si incepeti sa traduceti si sa ascultati pronuntarea unor cuvinte, expresii, propozitii sau fraze in limba germana. De asemenea retineti numele acestui site: Invata Germana ABC, link: InvataGermanaABC.net si reveniti ori de cate ori doriti sa studiati limba germana cu suport audio complet, progresand de la nivel de incepator la un nivel de B1, B2.

Acceseaza dictionarul, aici.