Germana pentru incepatori. Limba germana online pentru incepatori cu suport audio, pronuntie. Aceste lectii va vor fi utile sa progresati de la nivel de incepator la un nivel B1, B2. Invatarea limbii germane necesita mult exercitiu, dupa cum spune si proverbul “Ubung macht den Meister”. Germana pentru incepatori.

Ascultati si cititi aceste articole interesante in limba germana, traduse in limba romana. Familiarizati-va cu limba germana citind si ascultand, in acelasi timp, afland lucruri noi. Aveti aici notiuni de Medicina in limba germana (expresii uzuale, boli, domenii medicale, aparate si ustensile medicale etc. – utile mai ales cadrelor medicale); Notiuni de istorie (Zidul Berlinului); notiuni de geografie (Dunarea). Aflati informatii importante despre prepozitiile “in” si “mit”, (cazurile acuzativ, sau dativ).

Invatati diferenta dintre “das” si “dass” si in ce context sunt utilizate, observati diferenta dintre Schrafes “s” (ß) si “ss”, obtineti informatii despre prepozitiile “in”, “im” si “ins”, cand se utilizeaza si de unde deriva ele. Verbul modal “dürfen”, traducere, cand se utilizeaza, conjugari la toate timpurile cu exemple in propozitii. Antonime: ce sunt ele, exemple de antonime si aplicatii. Gradele de comparatie ale adjectivelor, exemplu: inalt, mai inalt, cel mai inalt, traduceri, propozitii etc. Verbele care cer cazul dativ cu exemple si propozitii. Nu in ultimul rand explorati chestionarele (testele) cu imagini cu rezolvari, explicatii si trimiteri la articolele (lectiile) adiacente. Toate acestea cu suport audio si traduceri complete cu explicatii in limba romana.

Explorati si sectiunile:
Dialoguri | Comunicare | Gramatica 

Continut: