Metode de invatare limba germana. Pronuntie audio ▶️. Sfaturi utile cu exemple, traduceri, gramatica, exercitii rezolvate si explicate.
metode de invatare a limbii germane

Metode de invatare limba germana. Sfaturi utile pentru incepatori cu suport audio, pronuntie. Aceste lectii va vor fi utile sa progresati de la nivel de incepator la un nivel B1. Invatarea limbii germane necesita mult exercitiu, dupa cum spune si proverbul “Übung macht den Meister”. Germana pentru incepatori.

Ascultati si cititi! ▶️

Una dintre metodele de invatare a limbii germane, reprezinta citirea si ascultarea (sau ascultarea si citirea in limba germana). Ascultati si cititi aceste articole interesante in limba germana, traduse in limba romana. Familiarizati-va cu limba germana citind si ascultand simultan, afland lucruri noi. Aveti aici notiuni de medicina in limba germana (expresii uzuale, boli, domenii medicale, aparate si ustensile medicale etc. – utile mai ales cadrelor medicale); notiuni de geografie (Dunarea). Aflati informatii importante despre prepozitiile “in” si “mit”, (cazurile acuzativ, sau dativ).

Metode de invatare limba germana: sfaturi utile si exercitii rezolvate:

Invatati diferenta dintre “das” si “dass” si in ce context sunt utilizate, observati diferenta dintre Schrafes “s” (ß) si “ss”, obtineti informatii despre prepozitiile “in”, “im” si “ins”, cand se utilizeaza si de unde deriva ele. Verbul modal “dürfen”, traducere, cand se utilizeaza, conjugari la toate timpurile cu exemple in propozitii. Antonime: ce sunt ele, exemple de antonime si aplicatii. Gradele de comparatie ale adjectivelor, exemplu: inalt, mai inalt, cel mai inalt, traduceri, propozitii etc. Verbele care cer cazul dativ cu exemple si propozitii. Nu in ultimul rand explorati chestionarele (testele) cu imagini cu rezolvari, explicatii si trimiteri la articolele (lectiile) adiacente. Toate acestea cu suport audio si traduceri complete cu explicatii in limba romana.

Explorati si sectiunile:
Dialoguri | Comunicare | Gramatica 

Continut: 

Invata Germana ABC app
Aplicatia “Invata Germana ABC app”

Daca site-ul va este ultil, de acum puteti dona pentru intretinerea acestuia.Aplicatia Android
Invata Germana ABC
Instaleaza aplicatia
Invata Germana ABC offline
Click pe imagine
pret: 3 euro
Aplicatia Android
Invata Germana ABC