Reprogramarea activitatii electrice al creierului – regenerare

Scopul acestui articol este acela de a pune la dispozitia tuturor o simpla idee a unui dispozitiv menit sa inverseze progesul de imbatranire.
Este vorba despre reprogramea activitatii electrice cerebrale umane. Acest procedeu poate sa functioneze sau nu, in orice caz ramane o teorie destul de interesanta.
Este un experiment aflat in stadiul de teorie, in sensul ca nu s-a trecut la materializarea unu astfel de dispozitiv.
Ideea principala:
Daca am putea inregistra activitatea electrica al creierului, vom suprinde si procesul prin care acesta imbatraneste si odata cu creierul, tot organismul. Putem incerca sa inregistram activitatea electrica a creierului sub forma de unde electromagnetice si sa inversam prin intermediul unui program oscilatia undelor, retrimitandu-le inapoi in creier.

Avem nevoie de un emitator de unde radio care sa treaca prin creier si care sa fie "perturbate" de activitatea cerebrala, fiind in cele din urma receptionate de un receptor. Receptorul sesizeaza toate modificarile aduse undelor radio armonice si inregistreaza "anomaliile".
Acest sistem emitator-receptor poate fi asezat pe capul persoanei testate timp de cateva luni.
Pasul urmator este acela de a inversa (prin intermendiul unui program) modul in care se propaga undele, practic de la sfarsit spre inceput. Astfel putem stimula creierul (cel putin din punct de vedere al activitaii electrice) sa se regenereze si sa inverseze procesul de imbatranire din intregul organism. Practic creierul "pacaleste" organismul ca trebuie sa se regenereze.
O alta ipoteza ar fi un subiect aflat in proces de dezvoltare, inregistrarea activitatii cerebrale al subiectului si inserarea undelor inregistrate in creier unei persoane care sufera de vreo afectiune si are nevoie ca celulele si tesuturile (sau chiar organe intregi) sa se regenereze.
Mai jos aveti o imagine pentru a va face o impresie despre ce este vorba.