Salutare tuturor!

Astazi va voi descrie o teorie despre un video proiector invisibil, sau mai precis imaginea proiectata poate fi vazuta doar prin lentile speciale. Este vorba despre un video proiector cu lumina infrarosie, care poate proiecta imagini si text invizibile pentru ochiul liber.

Cum functioneaza? Proiectorul este echipat cu o sursa de lumina infrarosie ca intr-un video proiector standard, dar care opereaza pe frecvente din spectrul infrarosu. Cu lentile speciale care filtreaza frecventele de lumina si permite infiltrarea frecventelor infrarosii se poate observa ceea ce este proiectat. Acest sistem poate fi utilizat in cazul semnalizarilor si transmiterilor de informatii (proiectate) care pot fi observate doar prin lentile speciale sau prin dispozitive cu camere speciale. Multumesc ca ati citit!

PS: Nici nu cred ca intra in categoria sci-fi, din moment ce este perfect realizabil! Incercati sa experimentati cu asa ceva. Inchipuiti-va intr-o sala de examen, unde solutia subiectelor este proiectata pe perete si este invizibil pentru profesorul, care nici nu banuieste! Have fun! :-))

Daca site-ul va este ultil, de acum puteti dona pentru intretinerea acestuia.Aplicatia Android
Invata Germana ABC
Instaleaza aplicatia
Invata Germana ABC offline
Click pe imagine
pret: 3 euro
Aplicatia Android
Invata Germana ABC