Invata Germana ABC

Acest site a fost creat din pasiune si multa dedicare. Este un site care vine in ajutorul persoanelor care doresc sa studieze limba germana, avand posibilitatea sa progreseze de la nivel de incepator la cel putin nivelul B1. Sectiunile principale au fost structurate dupa cum urmeaza:

Dialoguri – cu scopul de a oferi o privire de ansamblu asupra limbii germane cum ar fi utilizarea formularilor de politete in anumite situatii si familiarizarea cu pronuntarea expresiilor de baza, intrucat tot continutul site-ului vine insotit de suport audio.

Incepatori – creat pentru persoanele care doresc o introducere in ale studierii acestei limbi, in aceasta categorie intra notiuni de baza cum ar fi alfabetul si denumirile anumitor obiecte, fiinte, cladiri etc. toate cu exemple inserate in propozitii si fraze.

Horverstehen – un foarte bun exercitiu de comunicare (texte de ascultat si de citit, traduse pe propozitii), in aceasta categorie veti gasi 30 de articole, fiecare avand o tema separata bazata pe literele din alfabetul german.

Gramatica – un ghid gramatical complet cu suport audio care include toate notiunile de care are nevoie o persoana incepatoare sau de nivel mediu pentru a invata sa comunice cat mai corect in limba germana, incepand de la identificarea genurilor substantivelor, trecand prin utilizarea corecta a adjectivelor si conjugarea verbelor la toate timpurile, pana la verbele modale si definirea cazurilor in cadrul prepozitiilor.

Utile – in cadrul acestui capitol veti gasi informatii folositoare si diverse curiozitati, precum si teste de gramatica de tip chestionar cu rezolvari explicate, este sectiunea unde se vor adauga periodic materiale noi.

Site-ul contine informatii bine documentate din mai multe carti de specialitate, dar si notiuni care tin de experientele personale ale celor care au contribuit la crearea lui. Unele imagini postate pe acest site au fost descarcate de pe un site care le distribuie gratuit, altele au fost create de admin in programul “Paint”. Suportul audio a fost generat de proiectul online de tip Text-to-Speech sub denumirea de IVONA. Aplicatiile gratuite Android au fost create in mediul de programare “MIT App Inventor”, acestea avand urmatoarele denumiri in cadrul Magazinului Play: “Invata Germana ABC app”, “Invata Germana Audio”, “Invata Germana”, “Invata Germana Gratuit” si “Ghid de conversatie Roman-German”. Aplicatiile Android offline (cu plata) au fost create cu ajutorul platformei “PhoneGap” si au urmatoarele denumiri in cadrul Magazinului Play: “Invata Germana ABC offline” si “Invata Germana B1 B2”.

Contact:

invatagermana.net@gmail.com

Daca site-ul va este ultil, de acum puteti dona pentru intretinerea acestuia.


Invata Germana ABC
Instaleaza aplicatia
Invata Germana ABC offline
Click pe imagine
pret: 3 euro
Invata Germana ABC