Germana incepatori cu pronuntie audio ▶️. Incepatori, dialoguri, conversatii, traduceri. Germana pentru incepatori cu sfaturi utile.


Lectiile din categoria “Germana incepatori” sunt menite pentru a va familiariza cu genul substantivelor, cu pronuntarea cuvintelor si cu formarea de propozitii.

Germana incepatori

Germana incepatori cu pronuntie audio ▶️. Incepatori, dialoguri, conversatii, traduceri. Germana pentru incepatori cu sfaturi utile.

Invatati alfabetul limbii germane cu audio (pronuntia literelor cu exemple de cuvinte care incep cu litera respectiva), invatati cum sa pronuntati gruparea de vocale eu, oe, ei, ie, a cu Umlaut (Umlaut = cele doua puncte deasupra literei a), scharfes s (ß) si multe altele in lectia “Alfabetul limbii germane”. Invatati sa numarati de la unu la zece, invatati culorile in limba germana cu exemple, invatati denumirile fructelor si sa formati propozitii, invatati denumirile legumelor,

Invatati saluturile de baza (Guten Tag, Aufwiedersehen etc.) si moduri de adresare generale in lectia “La piata”, invatati despre membrii familiei: Bruder (frate), Schwester (sora), Vater (tata), Mutter (mama) etc.

Explorati si sectiunile:
Dialoguri | Comunicare | Gramatica | Utile

germana incepatori

Studiati lectia “Locuinta” si familiarizati-va cu modul de exprimare uzual: aflati unde locuieste naratorul. Aflati notiuni despre anatomia corpului uman in lectia “Corpul uman” (das Haar sau die Haare? ambele variante sunt corecte), aflati denumirile hainelor, a veselei, bauturilor, uneltelor, mijloacelor de transport, membrii familiei, corpul uman si alte articole utile formulate in propozitii si fraze traduse. Invatati modurile generale de saluturi in lectia “Saluturi” cu dialoguri cu suport audio: guten Morgen, guten Tag, guten Abend, gute Nacht. Invatati culorile cu exemple in propozitii.

Aflati cum sa exprimati orice numar in limba germana.

In lectia “Masina” puteti invata componentele unei masini, sau intrebarile generale atunci cand doriti sa cumparati o masina incluse in dialoguri si multe altele.

Explorati si celelalte sectiuni principale:
Dialoguri | Comunicare | Gramatica | Utile

Cuprins “Germana incepatori”:
Alfabetul limbii germane
Numerele de la 1 la 10
Culorile
Fructele
Legumele
Bauturile
Hainele
Locuinta
Membrii familiei
Corpul uman
La piata
Masina
Uneltele
Mijloace de transport
Cladirile
Vesela

invata germana aplicatie
Aplicatia “Invata Germana ABC app”

Daca site-ul va este ultil, de acum puteti dona pentru intretinerea acestuia.