Dictionar roman german cu voce (pronuntie audio). Dictionar roman german cu audio gratuit. Translator roman german pentru mobil: traducere din limba romana in limba germana cu pronuntie audio ▶️

Prezentare:

Pentru inceput, traduceti cuvinte uzuale, cum ar fi: denumirea fructelor, al legumelor, mijloacelor de transport, al cladirilor, ale obiectelor aleatorii etc.

Traduceti expresii uzuale cum ar fi: saluturi (buna ziua, buna

 seara, noapte buna), expresii de politete, saluturi la despartire.

Puteti traduce orice doriti din limba romana si puteti asculta pronuntarea cuvintelor, propozitiilor si frazelor in limba germana.

Inchiputi-va in orice situatie si incercati sa traduceti dialoguri. De exemplu: in gara, la farmacie, la magazin, la medic, la brutarie etc.
dictionar roman germanAceasta aplicatie va va ajuta sa traduceti cuvinte, propozitii si fraze din limba romana in limba germana si sa ascultati pronuntia audio in limba germana.

Este important sa fiti online, pentru a utiliza aplicatia "Dictionar Roman German".

Informatii utile despre aplicatie:

- dictionar roman german cu pronuntie audio
- instalati direct din Magazinul Play (Google Play) - vezi mai jos!
- dimensiune: 4MB
- complet gratuit
- fara reclame
- necesita conexiune online

dictionar roman german

Instalati acum de pe Magazinul Play (Google Play), facand click pe imaginea de mai sus. Scanati codul QR cu dispozitivul mobil sau faceti click pe link "Dictionar Roman German (audio)"

Daca totusi doriti sa studiati limba germana, o puteti face pe acest site: Explorati articolele pentru incepatori, dialoguri, ghidul gramatical (explicat pentru incepatori: genurile substantivelor, declinarea adjectivelor, conjugarea verbelor la toate timpurile, verbe cu dativul, verbe cu acuzativul, prepozitii, adverbe, antonime, gradele de comparatie ale adjectivelor etc.), sectiunea de ascultare si citire texte simple cu expresi si cuvinte uzuale (ascultati si cititi in acelas timp). Exersati limba germana cu ajutorul exercitiilor rezolvate si explicate. Accesati ghidul de conversatii cu numeroase dialoguri in multe situatii imaginare.

Alternativ puteti utiliza un dictionar roman german extern mai putin performant si fara voce (pronuntie):

hallo.ro ® Dicţionar German - Român